Fotókép hálószobába és a nappaliba - nézze meg a modern és eredeti elrendezéseket, és merítsen belőlük inspirációt a változtatáshoz!

A fotókép az egyik legnépszerűbb belső dekoráció. Eredetiek, és a kiváló minőségű nyomtatásnak köszönhetően a hálószoba vagy a nappali gyönyörű dekorációi lehetnek. Ebben a szezonban a dekoráció játssza az elsőhegedűs szerepét, és nemcsak a falak díszítéseben. Ezért válassza ki a megfelelő színt, nyomatot, méretet és élvezze az egyedi belső kialakítást.

Hogyan válasszunk képet a hálószobába?

A hálószoba egy olyan hely, amely szereti a változatosságot. A rendelkezésre álló területtől függően szolgálhat csak hálószobaként, de az is előfordul, hogy a hálószoba a nappalihoz csatlakozik. Ilyenkor érdemes olyan képet választani, amely passzol az uralkodó stílushoz a helységben.

Mi lesz divatos 2021-ben?

A hálószobában és a nappaliban egyaránt szívesen látottak a földszínek - a meleg, karamellás fahéjtól a mély pasztellszürkéig. Csendes zöldek és lédús gránátalma színű - kiegészítőként tökéletes - kanapék vagy fotelek velúr kárpitozással. Jól fognak kinézni ebben a stílusban a nappali falán a nagy, botanikai motívumos képek. A nagy zöld levelek vagy a bambusz hajtások tökéletesen kiegészítik az egész belső elrendezést, és karaktert adnak neki. A meleg és a tompa földszínek egyaránt szépek, de nagyon nyugodtak és semlegesek, ezért kontrasztos kiegészítőkre van szükségük a modern belső tér élénkítéséhez.

A virágok újabban divatos kiegészítők, de nemcsak az élők, hanem a... művirágok is! A szárított vadvirágokból vagy búzakalászokból készült csokor az egyik legkívánatosabb belső dekoráció 2021-ben. Tavaly visszatértek a kegyeinkbe a dekoratív fotóképek rét és vadvirág motívumokkal. Idén nemcsak a falakon vagy a cserepekben, hanem az egész szobában virágoznak a virágok. A virágos párnák, ágyneműk és az intenzív illatú gyertyák kiváló kiegészítői a nappalinak vagy a hálószobának.

A tetőtéri helységek rajongói széles kínálatból választhatnak. Idén válassza az eleganciát és a modernitást, a fonott, az alumínium és az üveg kombinációját a nappali vagy a konyha felfrissítéséhez. A fém bevonatok és kiegészítők elegánsak és jól illeszkednek a tetőtéri elrendezéshez. A fonott és az üveg szokatlan kombinációi ötletet adnak a nappali vagy a hálószoba modern és ökologikus bútoraihoz.

Hogyan kell felrakni egy 5 részes képet?

Az egyik gyakran feltett kérdés az, hogyan rakható fel egy több részből álló triptichon kép. Valóban úgy tűnhet, hogy több kép összeállítása nehéz lehet, de biztosan nem különbözik egyetlen fotókép felrakásától. Minden képhez tartozik akasztó, melyet belülről kell rögzíteni, figyelve arra, hogy a rugós akasztó a kép alján legyen, a keret nélküli kép megtartása céljából. Öt részből álló kép felfüggesztésekor ismételje meg ezt a műveletet minden résznél, hogy egységes minta jöjjön létre a falon. Ennek legegyszerűbb módja, ha összeszerelés előtt a teljes mintát a padlóra fekteti, és csak ezután helyezi el a képeket a falon.

Milyen magasságban kell felakasztani a képeket?

Először - hogy a gyermek ne érhesse le. Az üveg- és akrilképek meglehetősen biztonságosak, mert ha le is esnek a falról, belül és nem kívül repednek, minimalizálva ezáltal a vágások kockázatát. Ennek ellenére jobb elkerülni azokat a helyzeteket, amelyekből akár potenciálisan is baleset fakadhat.
Másodszor - kényelmes magasságban - vagyis legyen könnyen elérhető,hogy szükség esetén könnyen és gyorsan el lehessen távolítani a falról. A faldekorációknak nemcsak egyedi belső díszítésnek kell lenniük, hanem elég praktikusnak is ahhoz, hogy egyik helyről a másikra elmozdíthassuk őket.
Harmadszor - A képet olyan helyre kell felakasztani, ahol nincs más fali dekoráció, hogy ne borítsa meg a belső tér harmóniáját. Ha a képet a kanapé fülé akasztja, a legjobb legalább egy méter távolságot tartasz a kanapétól, hogy a kép jól mutasson.

Üveg dekorációk nappaliba és hálószobába

A nappali és hálószoba üvegdíszei nemcsak figurák, gyertyatartók vagy virágkaspók lehetnek, hanem modern üvegképek is. Az üvegképek 4-6 mm vastag edzett üvegből készülnek, a legjobb minőségű nyomtatással. Az üvegen lévő kép ellenáll a mechanikus sérüléseknek és a karcolásoknak, és a nyomtatás hosszú idő után sem halványul vagy kopik le. Ezek a tényezők nagyon népszerűvé teszik az üvegből készült fali díszeket.

Fotóképek - könnyű és modern képek, vásznon

Az üveg falidíszek mellett nagy népszerűségnek örvendenek a canvas vászonra nyomott képek. A könnyű, hagyományosra emlékeztető, vászonra festett képek igazi forradalmat hoztak a dekorációs piacon! A canvas vászonnyomatok szabadon felakaszthatók egyik helyről a másikra, ergonomikusak és tartós, nem szükséges keretekbe helyezni azokat. A canvas vászonképek eredeti kiegészítői lehetnek a gyerekszobának, a nappalinak vagy a konyhának.
Reméljük, tetszeni fognak a belsőépítészettel kapcsolatos inspirációink és ötleteink, amikkel hatékonyan megváltoztathatja a belső teret.


HOGYAN RENDEZZÜNK BE EGY KIS HÁLÓSZOBÁT? TEKINTSE MEG AZ ÖTLETEINKET!

HOGYAN LEHET KÖNNYEN ÉS HATÉKONYAN MEGVÁLTOZTATNI A FÜRDŐSZOBÁT?

Olvassa az alábbiakat is:
Rusztikus hálószoba – ötletek, amelyek inspirálnak a szoba felfrissítésére!
13.05.2022

Rusztikus hálószoba – ötletek, amelyek inspirálnak a szoba felfrissítésére!

Szeretnél rusztikus ötleteket bevezetni hálószobádba? Kifejezetten az Ön számára választottuk ki a rusztikus dekoráció legfontosabb jellemzőit. Ezek az ötletek egyszerre teszik melegsé és hangulatossá a belső teret - ahogy az egy vidéki stílushoz illik.

több
Hogyan díszítsük otthonunkat városi dzsungel stílusában? Városi dzsungel titkok nélkül
04.04.2022

Hogyan díszítsük otthonunkat városi dzsungel stílusában? Városi dzsungel titkok nélkül

A városi dzsungel egy olyan stílus, amely gyakran természetes és organikus megjelenést tartalmaz, színes akcentusokkal és hűvös hangulattal. A városi dzsungelt a bőséges zöldfelület-használat jellemzi, nemcsak növények formájában, hanem díszítőelemek felhasználásában is.

több
Home office – otthoni irodák elrendezése 5-féleképpen
16.03.2022

Home office – otthoni irodák elrendezése 5-féleképpen

Otthoni iroda esetén sokkal személyesebb karaktert adhatunk a helyiségnek. Érdemes gondoskodni arról, hogy környezetünkben legyenek olyan dolgok, amelyek örömet okoznak, inspirálnak. Az iroda állítólag funkcionális, de sokkal jobb olyan helyen dolgozni, ahol látható a személyiségünk.

több
A színek varázsa - a belső színek kiválasztásának szabályai
08.12.2021

A színek varázsa - a belső színek kiválasztásának szabályai

A lakberendezés nagy kihívást jelenthet. A felújítás során megtervezendő dolgok között van egy, amire a legtöbb időt fordítjuk. Ha színpalettát kell választunk egy helyiséghez, néhányan nem bírunk aludni emiatt. Van azonban néhány egyszerű módja annak, hogy színsémát válasszuk az adott térhez. Megsúgjuk hogy

több