A lakásbelső dekoráció területén szerzett sokéves tapasztalat és a legmodernebb technológiai megoldások alkalmazása lehetővé teszi számunkra, hogy ügyfeleink igényeihez igazodó termékeket hozzunk létre. Ha egyedi méretű üveglapra vagy tükörre van szüksége, írjon nekünk! Mindössze annyit kell tennie, hogy elküldi kérdését az alábbi űrlap segítségével. Két munkanapon belül árajánlatot kap tőlünk az egyedi megrendelésű termékre - ingyenesen és kötelezettség nélkül!

  • Tükör
  • Konyhai panel
  • Panel a fürdőszobába

EGYEDI MÉRETŰ TÜKÖR

Egyedi méretű tükröt keres? Szeretné látni magát tetőtől talpig? Smink, ruha, táncmozdulatok? Segítünk benne. Bármilyen méretű tükröt tudunk vágni Önnek. A tükördekoráció is nagyszerű módja annak, hogy a tér nyitottabbnak és tágasabbnak tűnjön. A legmagasabb minőségű tükröket kínáljuk, led-világítással vagy anélkül, keretben vagy keret nélkül. Írjon nekünk, és mi pontosan az Ön igényei szerint, egyedi méretben készítjük el a tükrét.
personalize-mirror personalize-mirror personalize-mirror personalize-mirror personalize-mirror personalize-mirror

EGYEDI MÉRETŰ KONYHAI ÜVEGPANELEK

Készen áll konyhája felújítására? Az egyedi méretű konyhai üvegpaneleket a katalógusunkban található és az ügyfeleink által küldött képekkel készítjük el. A panelek előállításához kiváló minőségű edzett üveget használunk, amely megfelel a legmagasabb minőségi és tartóssági előírásoknak. Az üvegpanel a legjobb módja a konyhafal lefedésének! Elegánsak, tartósak és nagyon könnyen tisztíthatók. Tervezze meg velünk álmai konyhai üvegpaneljét.
personalize-kitchen-panel personalize-kitchen-panel personalize-kitchen-panel personalize-kitchen-panel personalize-kitchen-panel personalize-kitchen-panel

EGYEDI MÉRETŰ FÜRDŐSZOBAI ÜVEGPANELEK

Üveglapjaink tökéletes kiegészítői lesznek új fürdőszobájának. Ha nem éri be a sima fehér csempékkel, akkor imádni fogja egyedi méretű fürdőszobai üveglapjainkat. A színek és minták széles választékában kaphatók, aminek köszönhetően bármilyen belső stílushoz passzolnak. A zuhanykabin üvegpanelek tökéletes módjai fürdőszobája felfrissítésének. Megfelelően telepítve ellenállnak a nedvességnek és könnyen tisztíthatók, a velük elért vizuális hatástól gyakran eláll a vendégek lélegzete.
personalize-wc-panel personalize-wc-panel personalize-wc-panel personalize-wc-panel personalize-wc-panel personalize-wc-panel

ÍRJA MEG, MILYEN MÉRETRE VAN SZÜKSÉGE, ÉS GYORS ÁRAJÁNLATOT KÉSZÍTÜNK

Küldés
member
Derek
member
Terasa