1. /
    2. Tükrök
    3. /
    4. Kategóriák
    5. /
    6. LED tükrök

LED tükrök

Világító innováció - led-es tükrök kínálat

Fedezze fel az új dimenziót otthona vagy üzleti terének díszítésében a led-es tükrök lenyűgöző választékával. Mindegyik modell egy különleges érintést visz a helyiségekbe, köszönhetően a különféle formáknak – legyen szó kerekről, téglalap alakúról, félkör formájúról, szabálytalan vagy csepp alakú darabról. Az innovatív led világítással kiegészített tükrök nem csak a megjelenésükkel ragadnak meg, hanem azzal is, hogy különböző méretekben érkeznek, így tökéletesen illeszkednek minden térbe.

Kerek tükör LED háttérvilágítás
Kerek tükör
LED háttérvilágítás (#lslo-00001)
méret -tól: fi 40 cm
34 900 HUF
méret kiválasztása
Ovális tükör LED világítással
Ovális tükör
LED világítással (#lslowl-00001)
méret -tól: 40x70 cm
33 900 HUF
méret kiválasztása
Téglalap alakú tükör LED háttérvilágítás
Téglalap alakú tükör
LED háttérvilágítás (#lsl-00001)
méret -tól: 50x50 cm
46 900 HUF
méret kiválasztása
Tükrök szabálytalan ledes
Tükrök
szabálytalan ledes (#lopl-00001)
méret -tól: 48x48 cm
35 900 HUF
méret kiválasztása
Tükör félkör LED háttérvilágítás
Tükör félkör
LED háttérvilágítás (#lslpl-00001)
méret -tól: 25x50 cm
27 900 HUF
méret kiválasztása
Tükör ccsepp alakú ledes
Tükör
ccsepp alakú ledes (#lnll-00000)
méret -tól: 35x70 cm
34 900 HUF
méret kiválasztása

 

Minimalista megjelenés, maximális hatás

A keret nélküli, led-es tükrök kollekciója a minimalizmus és a funkcionalitás tökéletes egyensúlyát kínálja. A letisztult vonalvezetésű, világítós tükrök minden fürdőszobát vagy előszobát különlegessé varázsolnak, miközben a led világítás kellemes atmoszférát teremt. Ez a modern megjelenésű, innovatív világítási megoldás nem csak praktikus – segít a mindennapi készülődésben –, hanem dekoratív elemként is kiemelkedő. Tegye próbára a led-es tükör varázsát, és adjon otthonának egyedi fényt!

Merészen válasszon - led-es tükrök minden ízléshez

Bátorítsuk a kalandvágyókat, hogy merjenek különlegeset választani! Az led világítással ellátott tükör kínálatunk minden egyedi igényt kielégít, legyen szó akár egy szűk előszobáról vagy egy tágas fürdőszobáról. A különböző formák és méretek lehetővé teszik, hogy mindenki megtalálja a számára tökéletes darabot, amely nem csak funkcionális, hanem egyben lenyűgöző dísze is lehet a falnak. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy otthonát vagy üzleti helyiségét a led-es tükrök fényében újragondolja. Látogasson el hozzánk, és válasszon a világítós tükrök széles választékából, hogy megtalálja azt, ami tökéletesen illeszkedik az ön stílusához és igényeihez.