Blog

Boho stílusú nappali - elrendezések és inspirációk a belső tér művészi metamorfózisához
10.08.2021

Népszerű a művészek, divat- és belsőépítészek körében, valamint a városi nyüzsgés által körülvett otthonokban is nagy sikert aratott. A boho stílus, mivel erről beszélünk, lehetővé teszi számunkra, hogy korlátlan kifejezést nyújtsunk a belsőépítészetben, ami örökéletű trendé vált.

több
Konyhai fotótapéták - eredeti módja az egyedi lakberendezésnek
15.07.2021

A fali fotótapéták régóta díszítik belső tereinket. Szívesen helyezzük fel őket hálószobánkba, nappalinkba és a gyermekeink számára kialakított helyiségekbe.De mi a helyzet a konyhával?Segítünk eldönteni, hogy milyen anyagot és mintát válasszon a fotótapétájához, hogy az tökéletesen illesz

több
Hogyan ragasztható fel a fotótapéta? Gyakorlati tanácsok és trükkök
18.06.2021

A fotótapéta divatos és praktikus módja a gyönyörű belső terek létrehozásának. Szezonról szezonra egyre népszerűbbek a forradalmi felhelyezési technikának köszönhetően, amely nem igényel tapétaragasztót.

több
A nappali berendezése Provence stílusban! Inspirációk és ötletek a rusztikus varázsa eléréséhez
20.05.2021

A vidéki egyszerűség és kényelem jegyében megőrzött belső térről álmodik? Szeretné, hogy otthona tükrözze a vidéki élet varázsait, valamint a francia otthon esztétikáját és eleganciáját? Megmutatjuk, hogyan rendezhessen be egy nappalit úgy, hogy egy kicsit megérezhesse benne a festői Provence stílust.

több
Üveg vagy fa vágódeszka? Ismerje meg a vágódeszkák hatékony tisztításának és a rajtuk lévő szennyeződések eltávolításának módjait
21.04.2021

A vágódeszkák az ételkészítés szerves részét képezik. Nehéz elképzelni a hús- vagy kenyérszeletelést vágódeszka nélkül. Milyen vágódeszkát válasszunk?

több
Festmények a hálószobához és a nappalihoz - milyen típusú és méretű festmény lesz a legalkalmasabb a Te otthonod számára?
17.03.2021

A falon lévő festmények divatos és modern kiegészítést jelentenek minden otthon belső kialakításában. Érdemes kihasználni őket a nappali és a hálószoba mindennapi rendezésében. A festmény melyik témája, típusa és mérete felel meg legjobban a Te otthonodnak? Mit kell kerülni és mi lesz divatos ebben a szezonban? 

több
Fotókép hálószobába és a nappaliba - nézze meg a modern és eredeti elrendezéseket, és merítsen belőlük inspirációt a változtatáshoz!
12.02.2021

A fotókép az egyik legnépszerűbb belső dekoráció. Eredetiek, és a kiváló minőségű nyomtatásnak köszönhetően a hálószoba vagy a nappali gyönyörű dekorációi lehetnek.

több
HOGYAN RENDEZZÜNK BE EGY KIS HÁLÓSZOBÁT? TEKINTSE MEG AZ ÖTLETEINKET!
18.11.2020

Olyan lakásba költözik, ahol nagy álmokat kell keskeny falak közé zárni? Nyugalom! Megmondjuk, hogyan rendezzünk be egy kis hálószobát rendhagyó stílusban. Tanácsot adunk, mihez nyúljon, és mit ne tegyen. Nagyon rövid és tömör lesz, semmiképpen sem lehet elaludni olvasás közben!

több
HOGYAN LEHET KÖNNYEN ÉS HATÉKONYAN MEGVÁLTOZTATNI A FÜRDŐSZOBÁT?
06.10.2020

Egy egyszerű módszert keres arra, hogy új megjelenést adjon a fürdőszobának, de inkább elkerülné a régi csempék időigényes leverését? Néha egy kevés is elegendő, hogy a helyiség érdekes jelleget kapjon.

több