Kapcsolat Tulup.hu internetes üzlet

 

 

tulup@tulup.hu


<span">Szeretettel várjuk kapcsolatfelvételét műszaki és számviteli kérdésekben, a nyomtatásra való előkészítésnél felmerülő problémák és reklamációk esetén. Kérjük, vegye igénybe az e-mail levelezést a rendszerben be nem árazott termékek kalkulációja esetén is.

+36 15507534


Gyors telefonos kapcsolatfelvételt javaslunk a termékekre és teljesítési időre vonatkozó gyors kérdések esetén, illetve a megrendelés gyártási szakaszára vonatkozó információ céljából. Reklamáció és műszaki problémák esetén ajánljuk az e-mail használatát

Chat


Ez egy ideális megoldás a megrendelésre vonatkozó támogatás és gyors kérdések esetén. Különösen a megrendelés tervezetének kialakítása során tapasztalt problémák esetén. Ajánljuk ezt a kapcsolattartási formát a megrendelés teljesítési státuszára vonatkozó ügyekben is.

 

TULUP


A cég székhelye:
Drukarnia Piga.PL Sp. z o.o.
ul. Przemysłowa 68
43-100 Tychy
ADÓSZÁM (TIN):
6462933172
STATISZTIKAI SZÁMJEL (REGON):
243492288


 Vitarendezésre vonatkozó információ az ODR rendelet 14. cikk 1. bek. alapján: Az Európai Bizottság a következő címen: http://ec.europa.eu/consumers/odr/   rendelkezésre bocsát a fogyasztói viták elbírálására szolgáló internetes rendszert (ODR).