Kerek tükrök

Tükör, mint művészet - kör alakú remekművek

Fedezze fel a kör alakú tükrök varázslatos világát, ahol minden darab egyedülálló szépséget sugároz. Kínálatunkban 40-100 cm átmérőjű kerek tükrök közül választhat, melyek tökéletesen illeszkednek otthona minden szegletébe, legyen szó a hálószobáról, a fürdőszobáról, vagy akár a nappaliról. A minimalista keret nélküli tükrök letisztult eleganciát kölcsönöznek térnek, míg a klasszikus fekete vagy fehér keretes változatok hagyományos ízlést tükröznek.

Kerek tükör LED háttérvilágítás
Kerek tükör
LED háttérvilágítás (#lslo-00001)
méret -tól: fi 40 cm
34 900 HUF
méret kiválasztása
Dekoratív kerek tükör a falon keret nélkül
Dekoratív kerek tükör a falon
keret nélkül (#lo-00000000)
méret -tól: fi 40 cm
13 900 HUF
méret kiválasztása
Kerek tükör fekete keret
Kerek tükör
fekete keret (#ls-k1f1b1a)
méret -tól: fi 40 cm
22 900 HUF
méret kiválasztása
Kerek fürdőszobai tükör fehér keret
Kerek fürdőszobai tükör
fehér keret (#ls-kffffff)
méret -tól: fi 40 cm
21 900 HUF
méret kiválasztása

Kerek tükrökkel teremtett varázslat

Tágasabbá és világosabbá teheti otthonát kerek tükrökkel, amelyek nem csupán praktikus funkcióval bírnak, de dekorációs elemként is kiemelkednek. A LED háttérvilágítású kör tükrök modern megjelenést biztosítanak, miközben kellemes hangulatvilágítást teremtenek. Ezek a különleges fali tükrök ideálisak azok számára, akik szeretik az otthonukban a modern technológiát és a stílust ötvözni.

Személyiségét kifejező kör tükrök

Válasszon a széles körű kínálatunkból, hogy otthona minden helyiségében megteremtse az Önnek leginkább tetsző hangulatot. A kerek tükrök nem csupán a külső megjelenést segítenek tökéletesíteni, de a belső teret is gazdagítják, lehetővé téve, hogy személyisége minden szegletében visszatükröződjön. Legyen szó egy egyszerű, de elegáns keret nélküli tükről vagy egy lenyűgöző, LED-del körbevett változatról, biztosak vagyunk benne, hogy nálunk megtalálja az Önnek tökéletesen illő darabot. Látogasson el hozzánk, és hagyja, hogy otthona megelevenedjen ezekkel a lenyűgöző kerek tükrökkel.