Képek, fotótapéták és dekorációk saját fényképből

Egyedi fali dekorációt keres? Örömmel kinyomtatjuk a fényképeit vagy grafikáit vászonképként, üvegképként, fotótapétaként vagy konyhai panelként. Küldje el nekünk fényképét egy nem szokványos projekt megvalósításához!

ide húzza a fájltvagy
kép hozzáadása
képek feltöltése, kérem várjon...

Fotóképek saját fényképből


A saját fényképéből készült faliképek egyedülálló lehetőséget nyújtanak teljesen eredeti dekoráció létrehozására a lakásában vagy irodájában. Bár grafikai motívumaink széles kínálata nagyszerű lehetőséget biztosít Önnek a belső dekoráció egyedi kialakítására, előfordulhat, hogy Önnek egészen más elképzelései vannak. Mindegy, hogy egy nyaralási fotóról, egy esküvői fotóról, egy tájképről vagy egy saját készítésű grafikáról szeretne egyedi fotóképet készíteni – velünk a digitális grafikát kézzelfogható, dekoratív vagy akár szentimentális értékkel bíró termékké alakíthatja. Saját képét vászonra, üvegre vagy akrilüvegre nyomtatva is létrehozhatja. A fényképről készített fotókép a belső térnek teljesen egyedi karaktert kölcsönöz. Rengeteg érdekes ötletet valósítunk meg: esküvői, ünnepi, családi fotókat, gyönyörű tájakról készült fotókat, vicces grafikákat, gyerekmotívumos képeket, motivációs feliratokat, szerzői grafikákat, építészeti fotókat és sok mást.


Vagy talán ajándék falikép egy fényképből?


Nagyon népszerűek a saját fotóról készült vászonképek, melyeket sokan rendelnek ajándékként szeretteiknek. Ilyen esetekben rendszerint esküvői fotók, családi fotók, vagy valamely fontos esemény megemlékezésén készült fotók kerülnek kinyomtatásra. Egy ilyen kép felbecsülhetetlen értékű ajándék lesz, amely többet tud kifejezni minden szónál. Ahhoz, hogy fotóképek tökéletesen megfeleljenek a néző ízlésének, válasszon a többféle anyag, például vászon, üveg vagy akrilüveg közül.

 

Fotótapéta saját fényképből


A fotótapéta a fali dekorációk egyik leggyakrabban választott formája. Rendkívüli dekorációs értéke, könnyű alkalmazhatósága és a minták gazdagsága lehetővé teszi számunkra, hogy a mintát gyorsan, saját ízlésünket követve bármely helyiséghez hozzáillesszük. Nagy felülete és láthatósága miatt a tapéták intenzíven befolyásolják a belső tér jellegét és hangulatát. Ezért használják ezt a díszítési formát olyan szívesen, amikor egyedi arculatú belső tereket kívánnak létrehozni. Ilyen arculat létrehozható az Ön saját grafikai munkái vagy fényképei segítségével. A fotótapéta remek választás lesz a nappali falához, a hálószobába, a gyermekszobába vagy akár a munkahelyére.


Ha eredeti dekorációkat keres fotótapéta formájában, és szeretné azt a saját elképzelései szerint megvalósítani – éljen az ajánlatunkkal. Töltse fel a fényképét, majd használja az egyszerű varázslót, amelyben kiválaszthatja az anyagot és megadhatja a termék kívánt méretét. A fényképből készült tapéta pontosan olyan lehet, amilyet csak szeretne. Az Ön saját fényképeiből készült fotótapéták biztosan egyedi hangulatot kölcsönöznek a belső térnek, amely így teljes mértékben tükrözi az Ön karakterét. 


A festményeken vagy fotótapétákon kívül más dekorációkat is gyártunk saját nyomtatványainkkal - konyhai panelek, órák, konyhai táblák, ajtómatricák.
Ha nem biztos abban, hogy a fénykép megfelel-e a szükséges minőségi követelményeknek, kérjük, lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálati irodánkkal.