HOGYAN LEHET KÖNNYEN ÉS HATÉKONYAN MEGVÁLTOZTATNI A FÜRDŐSZOBÁT?

HOGYAN LEHET KÖNNYEN ÉS HATÉKONYAN MEGVÁLTOZTATNI A FÜRDŐSZOBÁT

Egy egyszerű módszert keres arra, hogy új megjelenést adjon a fürdőszobának, de inkább elkerülné a régi csempék időigényes leverését? Néha egy kevés is elegendő, hogy a helyiség érdekes jelleget kapjon... A mai cikkben öt példát ismertetünk olyan eredeti dekorációkra, amelyek felfrissítik az Ön fürdőszobáját!!

Fürdőszoba dekoráció javaslataink

Természetesen minden fürdőszoba más, ezért más dekorációt igényel. A kiegészítőkkel és dekorációkkal túlterhelteket egy kicsit "karcsúsítani" kell, hogy optikailag minél több helyt nyerjünk, míg a minimalista elrendezésűeket jobb érdekes eszközökkel felszerelni. Mindkét esetben a régi kiegészítőket is érdemes újakra cserélni. Íme a példa megoldásaink:

Üveg- és akrilképek

Ha egyedülálló módon akarjuk díszíteni a fürdőszobánkat, érdemes egy szép képet a falra akasztani. Ez azonban nem ilyen egyszerű - elvégre a fürdőszoba egy különleges helyiség, ahol a legmagasabb a páratartalom, különösen akkor, ha forró zuhanyt vagy hosszú pihentető fürdőt veszünk igénybe. A hagyományos ecsettel festett festmények gyorsan tönkremehetnek.

Ezért a fürdőszoba falaira tökéletes megoldást a sima, könnyen törölhető felületű festmények jelentenek, ezek az üveg- és akrilképek. Elég néhányszor áttörölni az üveget és az akrilt ahhoz, hogy letörölje a lecsapódott párát. Ennek köszönhetően mindig élvezheti a gyönyörű táj vagy egy absztrakt minta látványát - az Ön preferenciáitól függően.

Üvegórák

Azt mondják, hogy a boldogok nem számolják az időt, de ha nem akarja, hogy a fürdője túl hosszú legyen, akkor érdemes a fürdőszobájába felszerelni egy üvegórát. Ez nem csak egy praktikus eszköz, amely lehetővé teszi számunkra, hogy mindig tájékozódjunk az idő múlásában, hanem egy gyönyörű fürdőszobai dekoráció is. Az óra üvegfelületére vonzó képeket nyomtatunk, amelyek minden belső teret megelevenítenek. Viszont az üvegfelület nagyon könnyen tisztítható. Koncepciójától függően négyzet alakú, kerek vagy téglalap alakú órákat kínálunk.

Fotótapéták

Bár a fürdőszobákban a csempék és a cserepek dominálnak, érdemes megfontolni, hogy legalább egy falat érdekes fotótapétával borítsunk. Képzelje el, hogy pihen a fürdőkádban, és Ön előtt egy napsütötte, azúrkék strandra nyílik kilátás, így egyenesen belemerülhet ebbe a vízióba... Csábítóan hangzik, igaz? Ezért próbálja ki a speciális fürdőszobai fotótapétákat, amelyek nem szívják magukba a nedvességet.

Ajtóra ragasztott tapéták

Unja régi fürdőszobaajtóját, és itt az ideje kicserélni egy újra? Ha gyorsan és olcsón szeretné ezt megtenni, javasoljuk ajtó tapétákat, amelyek rendkívül könnyen és kényelmesen „felszerelhetők". Csak egyenletesen ragassza őket a megtisztított ajtó felületére, és kész is – színes halak vagy arany napraforgók díszíthetik a fürdőszoba belsejét. És amikor a minta már untatja, bármikor ragaszthat rá egy újabbat!

Cserepes virágok

Ha van fürdőszobában ablak, tegyen egy szép növényt az ablakpárkányra. A virágok mindig élénkítik a belső teret, és emellett oxigént is termelnek számunkra!
Reméljük, hogy adtunk néhány ötletet a kis fürdőszobai változtatásokra, és ezeket az otthonában is felhasználja.


 

 

 

Olvassa az alábbiakat is:
Rusztikus hálószoba – ötletek, amelyek inspirálnak a szoba felfrissítésére!
13.05.2022

Rusztikus hálószoba – ötletek, amelyek inspirálnak a szoba felfrissítésére!

Szeretnél rusztikus ötleteket bevezetni hálószobádba? Kifejezetten az Ön számára választottuk ki a rusztikus dekoráció legfontosabb jellemzőit. Ezek az ötletek egyszerre teszik melegsé és hangulatossá a belső teret - ahogy az egy vidéki stílushoz illik.

több
Hogyan díszítsük otthonunkat városi dzsungel stílusában? Városi dzsungel titkok nélkül
04.04.2022

Hogyan díszítsük otthonunkat városi dzsungel stílusában? Városi dzsungel titkok nélkül

A városi dzsungel egy olyan stílus, amely gyakran természetes és organikus megjelenést tartalmaz, színes akcentusokkal és hűvös hangulattal. A városi dzsungelt a bőséges zöldfelület-használat jellemzi, nemcsak növények formájában, hanem díszítőelemek felhasználásában is.

több
Home office – otthoni irodák elrendezése 5-féleképpen
16.03.2022

Home office – otthoni irodák elrendezése 5-féleképpen

Otthoni iroda esetén sokkal személyesebb karaktert adhatunk a helyiségnek. Érdemes gondoskodni arról, hogy környezetünkben legyenek olyan dolgok, amelyek örömet okoznak, inspirálnak. Az iroda állítólag funkcionális, de sokkal jobb olyan helyen dolgozni, ahol látható a személyiségünk.

több
A színek varázsa - a belső színek kiválasztásának szabályai
08.12.2021

A színek varázsa - a belső színek kiválasztásának szabályai

A lakberendezés nagy kihívást jelenthet. A felújítás során megtervezendő dolgok között van egy, amire a legtöbb időt fordítjuk. Ha színpalettát kell választunk egy helyiséghez, néhányan nem bírunk aludni emiatt. Van azonban néhány egyszerű módja annak, hogy színsémát válasszuk az adott térhez. Megsúgjuk hogy

több