1. /
    2. Moha képek
    3. /
    4. Élő moha kép Cseresznyefa

Élő moha kép Cseresznyefa

Kérdezzen a termékről
Élő moha kép Cseresznyefa
a nagyításhoz vigye az egeret a fénykép fölé
motívum: Cseresznyefa
Rendelés:
Válassza ki a termék paramétereit:

Fekete MDF keret

Fekete MDF keret Fehér MDF keret

63x43 cm

63x43 cm
x  HUF
Kosárba
A megrendelésének küldés dátuma:

Ezt a terméket nem lehet visszaküldeni.

A vízszintes tájolású Cseresznyefa kép nemcsak dekorációs elem, hanem lenyűgöző vizuális élmény is. A festmény szélessége egyértelműen kiemeli a moha textúráját és gazdag, élénk zöldjét, az erdő harmóniáját és frissességét hozva nappalijába vagy dolgozószobájába.

A műalkotásban található élő moha ragyogása békét és kikapcsolódást hoz a mindennapokba. Lenyűgöző arculatának és bámulatos természeti szépségének köszönhetően valóban színessé és békéssé varázsolja a mindennapokat.

A Cseresznyefa több mint díszítőelem; egy érzéki utazás a természet csodálatos világába, közvetlenül otthona falán. A természetes moha rénszarvas gazdag textúrája és az élénk színek a modern dizájn trendekkel kombinálva egyedi légkört teremtenek, amely elvarázsolja és behívja otthonába a természetet.

A természetes anyagok és a kortárs művészeti irányzatok tökéletes összhangja ezt a műalkotást minden enteriőr feltűnő elemévé teszi. Minden festmény eredeti, kézzel készített alkotás, így Ön nem csak műalkotást, hanem egy egyedi természeti darabot is vásárol.

Ne hagyja ki ezt a csodálatos és egyedülálló lehetőséget, hogy ezt a természetes művészetet hozzáadja otthonának belső teréhez.