1. /
    2. Vinyl dekorcsempék
    3. /
    4. Vinyl csempe Fekete-fehér zöldségek

Vinyl csempe Fekete-fehér zöldségek

Kérdezzen a termékről
Vinyl csempe Fekete-fehér zöldségek
a nagyításhoz vigye az egeret a fénykép fölé
motívum: Fekete-fehér zöldségek
Rendelés:
Válassza ki a termék paramétereit:

9x30x30 cm

9x30x30 cm
x  HUF
Kosárba
A megrendelésének küldés dátuma:

Fedezze fel otthona új lehetőségeit a Vinyl csempe Fekete-fehér zöldségek! Ez a dekoráció nem csupán egyszerűen egy burkolat, hanem egy új stílusforradalom megteremtése bármely belső térben. A Vinyl csempe rendkívül szépek és kivételesen könnyen alkalmazhatóak, így pillanatok alatt megváltoztathatja otthona atmoszféráját.

A Vinyl csempe Fekete-fehér zöldségek egyesítik a minőséget és a stílust. Vinil PES hálóval erősítve és ragasztóval ellátva, ezek a csempék garantálják a tartósságot és az esztétikumot egyaránt. A lapok simák és strukturáltak, miközben könnyű és gyorsan felszerelhetők. A felragaszthatóságuknak köszönhetően szinte bárhol alkalmazhatók: falakon, padlókon, plafonokon, sőt, akár panelekre, más csempékre, fémre vagy festékre is.

Az alkalmazási lehetőségek széles skálájával a Vinyl csempe Fekete-fehér zöldségek valódi sokoldalúságot kínálnak. Ráadásul ellenállnak a kopásnak, mechanikai sérüléseknek, elszíneződéseknek, foltoknak és UV sugárzásnak is. Hőmérséklet-tartományuk –10°C-tól +60°C-ig terjed, így még a változékony időjárás sem okoz gondot. Ne habozzon, változtassa meg otthona megjelenését most!