1. /
    2. Fürdőszobai szőnyegek
    3. /
    4. Nedvszívó fürdőszoba szőnyeg Növények virágok

Nedvszívó fürdőszoba szőnyeg Növények virágok

Kérdezzen a termékről
Nedvszívó fürdőszoba szőnyeg Növények virágok
a nagyításhoz vigye az egeret a fénykép fölé
Rendelés:
Válassza ki a termék paramétereit:

75x45 cm

75x45 cm 90x60 cm

Fehér

Fehér

Fehér és szürke

Fehér és szürke
x  HUF
Kosárba
A megrendelésének küldés dátuma:

Fedezd fel a Növények virágok Nedvszívó fürdőszoba szőnyeg fürdőszobai szőnyeget, amely magas színvonalú kényelmet és eleganciát hoz a fürdőszobába! Puha, kényelmes és nedvszívó anyagból készült szőnyegünk kellemes tapintású marad. A csúszásgátló felülete kiemelkedő biztonságot nyújt minden otthonban, elkerülve a fürdőszobai baleseteket, és gondoskodva a nyugodt és biztonságos környezetről.

A Növények virágok Nedvszívó fürdőszoba szőnyeg fürdőszobai szőnyeg azonban nem csak funkcionális, hanem stílusos is. Az egyedi Növények virágok fürdőszobai kilépő szőnyegünk változatos mintáival és színeivel minden enteriőrbe illeszkedik, friss levegőt hozva a fürdőszobába.

A Növények virágok Nedvszívó fürdőszoba szőnyeg fürdőszobai szőnyeget a funkcionalitás, a kényelem és az elegancia tökéletes harmóniája jellemzi. Tegye fürdőszobáját még kényelmesebbé és stílusosabbá ezzel a kiváló minőségű szőnyeggel! Rendelje meg most a Növények virágok Nedvszívó fürdőszoba szőnyeg fürdőszobai szőnyeget, és érezze a különbséget minden lépésnél! Ez a szőnyeg nem csak a fürdőszobáját, hanem az egész otthonát is kényelmesebbé és otthonosabbá teszi. Ne várjon tovább, válassza a Növények virágok Nedvszívó fürdőszoba szőnyeg fürdőszobai szőnyeget, és élvezze a kivételes kényelmet, amit nyújt!

A fürdőszobaszőnyeg előnyei

✓ Csúszásmentes aljzat. Csúszásmentes szőnyegeink biztonságosak és ideálisak különböző padlótípusokhoz, beleértve a fát és a csempét is. Az alsó réteg szilikonnal van bevonva, hogy megakadályozza a szőnyeg elmozdulását. A kibontás előtt győződjön meg arról, hogy a szőnyeg alatti felület sima, tiszta és száraz.

✓ Könnyen tisztán tartható. A puha és rövid bolyhosnak köszönhetően a szőnyeg könnyen tisztán tartható.

✓ Nem csak a fürdőszobába tervezték. A szőnyeg többféle kivitelben kapható, hogy megfeleljen az Ön stílusának és a kiválasztott helyiségnek. A fürdőszobában puha és nedvszívó felületet biztosít az ápolási tevékenységekhez. Másrészt klasszikus kialakításának és praktikus funkcionalitásának köszönhetően tökéletes az ágy mellé, az előszobába vagy a nappaliba is. Pontosan ott, ahol extra kényelemre és puhaságra van szüksége!

✓ Környezetbarát anyag és nyomtatás. A szőnyegek ökológiai anyagokból készülnek, a motívumok pedig szublimációs technikával kerülnek nyomtatásra, aminek köszönhetően tartós és jellegzetes színeket és gyönyörű mintákat érhetünk el.