1. /
    2. Moha képek
    3. /
    4. Moha kép Természetes tölgy

Moha kép Természetes tölgy

Kérdezzen a termékről
Moha kép Természetes tölgy
a nagyításhoz vigye az egeret a fénykép fölé
motívum: Természetes tölgy
Rendelés:
Válassza ki a termék paramétereit:

Fehér MDF keret

Fehér MDF keret Fekete MDF keret

43x63 cm

43x63 cm
x  HUF
Kosárba
A megrendelésének küldés dátuma:

Ezt a terméket nem lehet visszaküldeni.

Ez a lenyűgöző portrékép Természetes tölgy nemcsak dekorációs elem, hanem szemet gyönyörködtető természeti remekmű. Gondosan megtervezett és kidolgozott, hogy maximalizálja az kivételes szépség, gazdag textúra és élénk mohaszínek.

A kép harmóniát, békét és nyugalmat áraszt, amire nagy szükségünk van a mindennapokban. Az erdő varázslatos hangulata harmóniát és egyensúlyt teremt, amely tökéletesen illeszkedik minden modern és hagyományos belső térbe.

A Természetes tölgy menedéket kínál a város forgatagától, ahol kikapcsolódhat és feltöltődhet. Kézzel készített, gondosan texturált, rénszarvas moha, tele élettel, a természet csodájából egy darabot visz otthonába. Nemcsak image dekorációs elem, hanem egyedi életteret is teremt, ahol pihenhet, feltöltődhet és ihletet meríthet.

Gorgeous a művészi kivitelezés, a természetes anyagok és a modern dizájn harmóniája praktikussá és stílusossá teszi ezt a műalkotást.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy otthonába hozza a természet csodáit. Egy befektetés, amely minden nap boldogságot és harmóniát hoz az életébe.