Mágneses hűtőmatrica Fémes

Kérdezzen a termékről
Mágneses hűtőmatrica Fémes
a nagyításhoz vigye az egeret a fénykép fölé
Rendelés:
Válassza ki a termék paramétereit:

60x180 cm

60x180 cm 60x190 cm 60x205 cm 70x190 cm
x  HUF
Kosárba
A megrendelésének küldés dátuma:

Mágneses hűtőszekrénymatricák Fémes mintával bármely konyhának egyedi arculatot kölcsönöznek. A díszítés alkalmazása mágneses matrica formájában egy érdekes és olcsó alternatíva a háztartási készülékek felújításával vagy cseréjével szemben. Tökéletesen elfedi a hűtőszekrény felületén található hiányosságokat, például karcolásokat, bemélyedéseket, vagy apró horpadásokat. Ha a hűtőszekrény e díszítése mellet dönt, az egész konyhának egyedi jellege-t ad. Ha a hűtőszekrénye megunta olcsón változtathat rajta, kiválasztva kedvenc grafikáját.

 

Leírás:

Anyaga: Mágneses szőnyeg nagy tartóerővel.
Szőnyeg vastagság: 1 mm
Választható méretek: 60 x 180 cm, 60 x 190 cm, 60 x 205 cm, 70 x 190 cm. A nem szabványos méretekkel kapcsolatban érdeklődjön az Ügyfélszolgálati Irodánál.
Összeszerelés: Az összeszerelés abból áll, hogy a szőnyeget a hűtőszekrény ajtajának felületéhez kell helyezni. A szétszerelés nem hagy nyomot.
Alkalmazási hőmérséklet tartomány: –30 C és +60 C között.
Összeszerelés előtt: A szőnyeget feltekerve küldjük. Felhordás előtt hajtsa ki, és várja meg, amíg kiegyenesedik, hogy biztosan jól tapadjon a hűtőszekrényhez.

Digitális nyomtatás:

Nagy felbontású nyomtatás, ellenáll az elszíneződésnek, kopásnak és UV sugárzásnak. A késztermék árnyalatai kismértékben eltérhetnek a vizualizációtól a monitor kalibrációja, amelyen a tételeket nézik, a nyomdagép és a felhasznált tinta típusa miatt - az árnyalatok enyhe eltérése nem ok panaszra.

 

A termék galériája: