1. /
    2. Mágnestáblák
    3. /
    4. Mágneses falitábla Színes fa kockák

Mágneses falitábla Színes fa kockák

Kérdezzen a termékről
Mágneses falitábla Színes fa kockák
a nagyításhoz vigye az egeret a fénykép fölé
Rendelés:
Válassza ki a termék paramétereit:

40x60 cm

40x60 cm 60x90 cm 70x100 cm 60x120 cm
x  HUF
Kosárba
A megrendelésének küldés dátuma:

A Színes fa kockák nyomattal ellátott mágnestábla nem csak egy egyszerű tábla, hanem egy művészeti alkotás, amely életet visz otthona minden sarkába. Képzelje el, hogy belép otthonába, és egy gyönyörű, színes nyomtatási üvegtáblával találkozik, amelyen a legfontosabb emlékei, jegyzetei és üzenetei vannak.

Ez az írható mágneses tábla kiváló minőségű kidolgozásával és modern, dekoratív stílusával tökéletes választás nappaliba, hálószobába, előszobába, gyerek- és kamaszszobába, valamint irodába egyaránt. A digitális nyomtatásnak köszönhetően a Színes fa kockák nyomata éles, élénk és lenyűgöző. A fala üzenőtábla funkciójával könnyedén rögzítheti a fontos dátumokat, bevásárlólistákat, recepteket vagy akár a kedvenc fotóit is. A készletben található 5 db esztétikus mágnes pedig segít abban, hogy minden fontos információt kéznél tartsunk.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy otthona minden szegletét egyedivé és funkcionálissá tegye. A Mágneses falitábla nem csak egy tábla, hanem egy élmény. Egy olyan élmény, amely minden nap örömmel tölti el Önt, amikor ránéz. Vásárolja meg most, és változtassa meg otthona hangulatát egy csodálatos, színes nyomtatási üvegtáblával!

 

Tábla neodímium mágnesekhez (ezüst színű).

  • ✓ Bármilyen térben használható termékek
  • ✓ Könnyen összeszerelhető és tisztítható
  • ✓ Több ezer gyönyörű és eredeti minta
  • ✓ Tökéletesen megjelenített részletek és rendkívül élénk színek
  • ✓ Kiváló minőségű anyagok
  • ✓ Digitális nyomtatási technológia barátságos Önnek és a környezet számára