1. /
    2. Mágnestáblák
    3. /
    4. Irodai mágneses tábla Tó táj

Irodai mágneses tábla Tó táj

Kérdezzen a termékről
Irodai mágneses tábla Tó táj
a nagyításhoz vigye az egeret a fénykép fölé
Rendelés:
Válassza ki a termék paramétereit:

60x40 cm

60x40 cm 90x60 cm 100x70 cm 120x60 cm
x  HUF
Kosárba
A megrendelésének küldés dátuma:

A Tó táj nyomattal ellátott mágnestábla nem csak egy egyszerű tábla, hanem egy művészeti alkotás, amely életet visz otthona minden sarkába. Képzelje el, hogy belép otthonába, és egy gyönyörű, színes nyomtatási üvegtáblával találkozik, amelyen a legfontosabb emlékei, jegyzetei és üzenetei vannak.

Ez az írható mágneses tábla kiváló minőségű kidolgozásával és modern, dekoratív stílusával tökéletes választás nappaliba, hálószobába, előszobába, gyerek- és kamaszszobába, valamint irodába egyaránt. A digitális nyomtatásnak köszönhetően a Tó táj nyomata éles, élénk és lenyűgöző. A fala üzenőtábla funkciójával könnyedén rögzítheti a fontos dátumokat, bevásárlólistákat, recepteket vagy akár a kedvenc fotóit is. A készletben található 5 db esztétikus mágnes pedig segít abban, hogy minden fontos információt kéznél tartsunk.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy otthona minden szegletét egyedivé és funkcionálissá tegye. A Irodai mágneses tábla nem csak egy tábla, hanem egy élmény. Egy olyan élmény, amely minden nap örömmel tölti el Önt, amikor ránéz. Vásárolja meg most, és változtassa meg otthona hangulatát egy csodálatos, színes nyomtatási üvegtáblával!

Tábla neodímium mágnesekhez (ezüst színű).

  • ✓ Bármilyen térben használható termékek
  • ✓ Könnyen összeszerelhető és tisztítható
  • ✓ Több ezer gyönyörű és eredeti minta
  • ✓ Tökéletesen megjelenített részletek és rendkívül élénk színek
  • ✓ Kiváló minőségű anyagok
  • ✓ Digitális nyomtatási technológia barátságos Önnek és a környezet számára