1. /
    2. Fürdőszobai szőnyegek
    3. /
    4. Fürdőszoba szőnyeg Koi ponty

Fürdőszoba szőnyeg Koi ponty

Kérdezzen a termékről
Fürdőszoba szőnyeg Koi ponty
a nagyításhoz vigye az egeret a fénykép fölé
Rendelés:
Válassza ki a termék paramétereit:

75x45 cm

75x45 cm 90x60 cm

Fehér és szürke

Fehér és szürke

Fehér

Fehér
x  HUF
Kosárba
A megrendelésének küldés dátuma:

Fedezd fel a Koi ponty Fürdőszoba szőnyeg fürdőszobai szőnyeget, amely magas színvonalú kényelmet és eleganciát hoz a fürdőszobába! Puha, kényelmes és nedvszívó anyagból készült szőnyegünk kellemes tapintású marad. A csúszásgátló felülete kiemelkedő biztonságot nyújt minden otthonban, elkerülve a fürdőszobai baleseteket, és gondoskodva a nyugodt és biztonságos környezetről.

A Koi ponty Fürdőszoba szőnyeg fürdőszobai szőnyeg azonban nem csak funkcionális, hanem stílusos is. Az egyedi Koi ponty fürdőszobai kilépő szőnyegünk változatos mintáival és színeivel minden enteriőrbe illeszkedik, friss levegőt hozva a fürdőszobába.

A Koi ponty Fürdőszoba szőnyeg fürdőszobai szőnyeget a funkcionalitás, a kényelem és az elegancia tökéletes harmóniája jellemzi. Tegye fürdőszobáját még kényelmesebbé és stílusosabbá ezzel a kiváló minőségű szőnyeggel! Rendelje meg most a Koi ponty Fürdőszoba szőnyeg fürdőszobai szőnyeget, és érezze a különbséget minden lépésnél! Ez a szőnyeg nem csak a fürdőszobáját, hanem az egész otthonát is kényelmesebbé és otthonosabbá teszi. Ne várjon tovább, válassza a Koi ponty Fürdőszoba szőnyeg fürdőszobai szőnyeget, és élvezze a kivételes kényelmet, amit nyújt!

A fürdőszobaszőnyeg előnyei

✓ Csúszásmentes aljzat. Csúszásmentes szőnyegeink biztonságosak és ideálisak különböző padlótípusokhoz, beleértve a fát és a csempét is. Az alsó réteg szilikonnal van bevonva, hogy megakadályozza a szőnyeg elmozdulását. A kibontás előtt győződjön meg arról, hogy a szőnyeg alatti felület sima, tiszta és száraz.

✓ Könnyen tisztán tartható. A puha és rövid bolyhosnak köszönhetően a szőnyeg könnyen tisztán tartható.

✓ Nem csak a fürdőszobába tervezték. A szőnyeg többféle kivitelben kapható, hogy megfeleljen az Ön stílusának és a kiválasztott helyiségnek. A fürdőszobában puha és nedvszívó felületet biztosít az ápolási tevékenységekhez. Másrészt klasszikus kialakításának és praktikus funkcionalitásának köszönhetően tökéletes az ágy mellé, az előszobába vagy a nappaliba is. Pontosan ott, ahol extra kényelemre és puhaságra van szüksége!

✓ Környezetbarát anyag és nyomtatás. A szőnyegek ökológiai anyagokból készülnek, a motívumok pedig szublimációs technikával kerülnek nyomtatásra, aminek köszönhetően tartós és jellegzetes színeket és gyönyörű mintákat érhetünk el.