1. /
    2. Lábtörlők
    3. /
    4. Belépő szőnyeg Merry Christmas

Belépő szőnyeg Merry Christmas

Kérdezzen a termékről
Belépő szőnyeg Merry Christmas
a nagyításhoz vigye az egeret a fénykép fölé
Rendelés:
Válassza ki a termék paramétereit:

60x40 cm

60x40 cm 90x60 cm 150x100 cm
x  HUF
Kosárba
A megrendelésének küldés dátuma:

Varázsoljon ünnepi hangulatot otthonába ezzel a ünnepekre hangolódó lábtörlővel – Belépő szőnyeg Merry Christmas! A melegséget árasztó karácsonyi mintával ellátott lábtörlő nem csak a tisztaságot biztosítja, de a otthonát is feldíszíti. Egy ilyen lábtörlő kiváló ajándék is lehet, amely minden lakásba hozza az karácsonyi hangulatot. Kiemelkedő anyagminőségből készül, biztosítva a hatékony és gyors szennyeződés-, sár- és hóeltávolítást. Környezetbarát alapanyagokból készült, és a designok sublimációs technikával vannak nyomtatva, így tartós és élénk színeket, valamint gyönyörű mintákat garantál.

Előnyei a mi lábtörlőnknek

✓ Kiváló teljesítmény. Lábtörlőnk a legmagasabb minőségű anyagokból készült, biztosítva az effektív és gyors szennyeződés-, sár- vagy hóeltávolítást. Az erős szálak kiválóan bánnak a szennyeződéssel, és speciális szerkezetüknek köszönhetően nem viszel be szennyeződést az otthonodba.

✓ Esztétika és stílus. Ki mondta, hogy egy lábtörlő nem lehet dekoratív elem? Felejtsd el az unalmas és szürkebarna lábtörlőket. Termékünk számos mintában és színben elérhető, tökéletesen illeszkedve otthonod dekorációjához. Válaszd azt, amelyik a legjobban illik a stílusodhoz!

✓ Tartósság és biztonság. A lábtörlők nagy sűrűségű szálakból készülnek, biztosítva a magas tartósságot. Ráadásul az anticsúszásos gumi alj megakadályozza a lábtörlő elmozdulását és biztonságos használatot garantál. A lábtörlő különböző típusú padlókhoz is alkalmazható, beleértve a fákat és a csempéket is. Mielőtt leterítenéd, győződj meg róla, hogy a felület sima, tiszta és száraz.

✓ Környezetbarát anyag és nyomtatás. A lábtörlők környezetbarát anyagokból készülnek, és a minták szublimációs technikával kerülnek rájuk, biztosítva az tartós és élénk színeket, valamint a gyönyörű minták elérésének lehetőségét.

A termék galériája: